Brexit Blues 2: StevieRay Latham
18 de gener de 2019
21:00
Palma
Novo Cafè Lisboa
Google Map
Tickets

Segon concert del cicle de 4 concerts dedicat a la música folk, indie, rock i d’autor feta a la Gran Bretanya amb motiu de la seva sortida de la UE.

En aquesta ocasió ens visita un dels joves valors de l’escena singer-songwriter anglesa. Parlam de STEVIERAY LATHAM. Els seus dos primers discs, especialment el segon, “Winter In London” (At The Helm, 2016), varen ser acollits amb moltes esperances per la crítica. Un cantautor urbà, jove, parlant el llenguatge dels joves anglesos però sense deslligar-se de la tradició de grans cantautors urbans que remeten des de Bob Dylan a Shane McGowan. Se l’ha batejat com a “hipster country” però més enllà d’etiquetes el que realment és StevieRay Latham és un dels grans autors de cançons que a primera escolta ja es fixen al teu cervell i t’acompanyen de per vida.

StevieRay Latham ha comptat amb l’apadrinament de Peter Bruntnell, gran guitarrista i cantautor que ens va visitar en un parell d’ocasions de la mà de Waiting For Waits i que ha produït els seus discs. Latham ha actuat a diversos festivals prestigiosos com Wood, Truck o End Of The Road.

A la seva visita ens presentarà el seu tercer disc llarga durada i es presentarà en format de banda electro-acústica.