Attic Lights @ Casa Planas
13 d'octubre de 2017
21:00
Palma
Espai Focal (Casa Planas)
Google Map
Entrades

Amb una il·lussió tremenda us anunciam el retorn a la nostra illa d’una de les bandes que més ens ha marcat a Pecan Pie: Attic Lights. Encara se’ns posa la pell de gallina quan recordam com de les gasten els de Glasgow sobre l’escenari: tot energia, bones vibracions, increïbles veus -tots quatre canten!- i un pop que contagia de ganes de viure i bellugar-se. Són encantadors sobre l’escenari i també quan no n’estan a dalt.

Attic Lights són a més excel·lents autors de cançons. Els seus dos cantautors, Kevin Sherry (veu i guitarra) i Colin McArdle (veu i baix) no tenen res a envejar a qualsevol parella de grans autors de cançons com poguessin ser Lennon/McCartney o Louris/Olson (és a dir The Jayhawks per si no els heu identificat). Basta que escoltis un pic a la teva vida cançons com Never Get Sick Of The Sea, Late Night Sunshine, God, Don’t You o Say You Love Me i passen a formar part de la teva banda sonora vital.

És habitual referir-se als Attic Lights com a banda de power-pop i certament és una etiqueta que els hi escau, però amb una mentalitat oberta on pots trobar referents diversos des dels més clàssics (Beatles, Beach Boys, Big Star, Bowie) fins al rock dels noranta (Weezer, Jayhawks, Lemonheads, REM, etc.).

Després de la publicació del seu segon disc “Super De Luxe” (2013, Elephant) es varen prendre un temps per altres projectes (Saharans, The Sweetheart Revue) i actualment estan acabant d’enregistrar el que serà el seu tercer disc que esperam amb moltíssima il·lussió.

Finalment, comentar-vos que ens fa molta il·lussió estrenar un nou espai a Ciutat per a la música en directe. Un espai que estam convençuts que marcarà un abans i un després per a la música en directe i que era certament necessari. Es tracta de l’Espai Focal, la nova sala de concerts del Centre Cultural i de Creació Artística Casa Planas a Palma.